Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

newsletter 21/06/2013

Φίλοι της Φυγόκεντρου γεια σας!

Είμαστε πάλι κοντά σας με κάποιες υπενθυμίσεις για projects και δραστηριότητες, οι οποίες τρέχουν, ρίξτε μια ματιά, κάποιο μπορεί να σας ενδιαφέρει.

1. Καλοκαιρινή κινησιολογία
Όπως κάθε χρόνο ξεκινάμε τα μαθήματα κινησιολογίας που θα μας “ζεστάνουν” και για το θεατρικό που πρόκειται να ανεβάσουμε. Μπορούν να πάρουν μέρος φίλοι μας και γνωστοί και εννοείται πως δεν είναι προαπαιτούμενο να συμμετέχει κανείς στο θεατρικό για να συμμετέχει στα μαθήματα κινησιολογίας.
Το πρώτο μάθημα θα γίνει την Τετάρτη 26/06/2013 στις 19.00, υπολογίζουμε στις 22.00 να έχουμε τελειώσει, στην ταράτσα του Αλέξανδρος Παπαδόπουλος , η διεύθυνση είναι Παΐκου 1 & Κιθαιρώνος 47, Ηλιούπολη, η είσοδος είναι από την οδό Κιθαιρώνος για αυτό το event. Φοράμε άνετα ρούχα και παπούτσια και φέρνουμε δεύτερη αλλαξιά ρούχα γιατί θα λερωθούμε σίγουρα. Σας περιμένουμε…!!!
Υ.γ. αν υπάρχουν άτομα που θέλουν να έρθουν αργότερα από τις 19.00 μπορούν να έρθουν αρκεί να έχουν επικοινωνήσει και να το γνωρίζει η Ελένη Γεωργακοπούλου που θα κάνει τα μαθήματα κινησιολογίας. Τώρα αν κάποιοι θέλουν να φύγουν νωρίτερα από τις 22.00 αυτό θα συζητηθεί επί τόπου πάλι με την Ελένη Γεωργακοπούλου.

2. Σχετικά με το θεατρικό μας “Μαθήματα εξουσίας”
Το πρώτο casting θα γίνει την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013 και θα ξεκινήσει στις 19.00, στην ταράτσα του Αλέξανδρος Παπαδόπουλος , η διεύθυνση είναι Παΐκου 1 & Κιθαιρώνος 47, Ηλιούπολη, η είσοδος είναι από την οδό Κιθαιρώνος για αυτό το event.
Το πρώτο casting γίνεται για τα παιδιά που θα ήθελαν να παρουσιάσουν από έναν έως τρείς ομιλούντες ρόλους, οι οποίοι θεωρούν ότι τους ταιριάζουν.
Όσα παιδιά του θιάσου δεν θέλουν να διεκδικήσουν κάποιο συγκεκριμένο ρόλο αλλά θέλουν να δοκιμαστούν σε διάφορους ρόλους και να καταλήξουμε μέσα από τις πρόβες ποιος ρόλος τους ταιριάζει θα συμμετέχουν στο δεύτερο μέρος του casting.
Να διευκρινίσουμε όμως ότι αν σας αρέσει κάποιος ρόλος διεκδικείστε τον στο πρώτο μέρος του casting μην τον αφήσετε γιατί μπορεί μέχρι να φτάσουμε στο δεύτερο μέρος να έχει κατοχυρωθεί.
Η Ελένη Γεωργακοπούλου έχει φτιάξει ένα αρχείο excel, το οποίο και επισυνάπτουμε στο παρόν newsletter, με τους ρόλους, για κάθε ρόλο θα πρέπει να παρουσιάσετε ένα τμήμα του κειμένου συν χορό ή τραγούδι, ανάλογα τι απαιτεί ο συγκεκριμένος ρόλος, οι υπόλοιπες στήλες είναι απλά διευκρινιστικά του ρόλου. Μπορείτε να συνεργαστείτε με όποιο παιδί θέλετε να σας βοηθήσει στο κείμενο / χορό / τραγούδι ανεξάρτητα με το αν θα παίζει στο θεατρικό ή όχι.
Καλή επιτυχία σε όλους στη διεκδίκηση των αγαπημένων τους ρόλων!
Τα πρώτα αποτελέσματα θα βγουν είτε τη Δευτέρα 01/07/2013 είτε την Τρίτη 02/07/2013.

3. Οργανώνουμε ένα καινούργιο σεμινάριο pilates για τον μήνα Ιούλιο. Το σεμινάριο θα γίνεται στην Καισαριανή, στο μπαλκόνι της Angeliki Armatolou . Οι προτεινόμενες ώρες είναι για την Τετάρτη έναρξη 18.00 ή 19.00. Η ελάχιστη καταβολή θα είναι 3,00€ το μάθημα και θα πρέπει να συγκεντρωθούν 8 με 10 άτομα για να πραγματοποιηθεί. Επειδή η δασκάλα δεν δέχεται πάνω από 10 άτομα καλό θα ήταν πριν να το ανακοινώσουμε σε φίλους και γνωστούς και κάνουμε εκδήλωση να δούμε πόσα άτομα είμαστε μέσα από τον σύλλογο και την ομάδα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι άνετα ρούχα, πετσέτα και ένα στρωματάκι κάμπινγκ. Ενημερώστε με ένα mail στο e-mail μας fygokentros08@gmail.com αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε.

4. Εκδήλωση “ Φυγοκέντρου “ για τον μήνα Ιούνιο
Στις 29/06/2013 στις 23.00 οργανώνουμε party με θέμα “to know us better” στο αγαπημένο μας Κουμπί Coffee Bar στα Ιλίσια.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σκοπεύουμε να επαναλάβουμε το περυσινό επιτυχημένο party! To concept ότι γνωριζόμαστε με αδέσμευτο κόσμο, παίζουμε παιχνίδια και περνάμε καλά…!
Τα δεσμευμένα παιδιά της ομάδας θα βοηθήσουν λιγάκι με την οργάνωση εκείνη την ημέρα !
Για αρχή λοιπόν θα θέλαμε
Έναν εθελοντή που θα στήσει την αφίσα της εκδήλωσης
Αυτά για αρχή… όσα παιδιά δεν μπορούν να πληρώσουν την είσοδο ας ενημερώσουν την Ελένη Γεωργακοπούλου.
Ευχαριστούμε.

5. Ας προσπαθήσουμε όλοι να φτάσει και αυτό το video της ομάδας τις 1000 προβολές
http://www.youtube.com/watch?v=pHEQOkOYPZU

6. Μείνετε συντονισμένοι ετοιμάζεται το www.fygokentros.com  !

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ομάδα μας, τα ?projects? με τα οποία ασχολούμαστε αλλά και να μας γνωρίσετε καλύτερα, επισκεφθείτε μας και μοιράστε μας αγάπη και likes στα:

http://fygokedros.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/%CE%A6%CF%85%CE%B3%CF%8C%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%82-Fygokedros/193890644079906
https://twitter.com/Fygokedros
http://www.youtube.com/user/Fugokentros


Αν σας άρεσε κάτι από αυτά που είδατε ή γνωρίζετε κάποιον που θα μπορούσε να ενδιαφέρεται για κάποιο από τα αναφερόμενα project ή δραστηριότητες μη διστάσετε να μας "προωθήσετε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου