Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

News letter 06/06/2013

Φίλοι της ″Φυγόκεντρου″ γεια σας!
 
Είμαστε πάλι κοντά σας με κάποιες υπενθυμίσεις για projects και δραστηριότητες, οι οποίες ″τρέχουν″, ρίξτε μια ματιά, κάποιο μπορεί να σας ενδιαφέρει.
 
 
1. Οι συναντήσεις για την ανάλυση των χαρακτήρων του θεατρικού μας “Μαθήματα εξουσίας”, που αποτελεί και προετοιμασία για το casting ολοκληρώθηκαν και έτσι αυτή την εβδομάδα θα έχουμε την πρώτη ανάγνωση κειμένου για το θεατρικό από τους ανερχόμενους ηθοποιούς μας! Αν θέλετε λοιπόν να είστε ένας από αυτούς και να συμμετέχετε στο θεατρικό καλό θα ήταν να παρευρεθείτε στη συνάντηση με εκτυπωμένο το σεναριάκι σας. Η συνάντηση είναι ανοιχτή τόσο για τα παλιά όσο και τα νεότερα μέλη της “Φυγόκεντρου” αλλά και για οποιοδήποτε καλό μας φίλο τον οποίο γνωρίζουμε, του έχουμε εμπιστοσύνη και πιθανόν να θέλει να συμμετέχει. Έτσι αυτό το Σάββατο 08 Ιουνίου 2013 στις 20.00 συγκεντρωνόμαστε με σκοπό το αργότερο στις 20.30 να ξεκινήσουμε.
Ο χώρος που θα φιλοξενηθεί η συνάντηση αυτή είναι στην οδό Σταματιάδου 60-62, Καισαριανή, στον 5ο όροφο. Για πιο ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το πώς θα φτάσετε
έως εκεί http://www.ploigos.gr/?sessionid=629900326ba49eb5969ed838c6af51d2
Όποιο μέλος μπορεί και έχει, φέρνει καφέ, ποτό, φαγητό κ.τ.λ. για το κοινό μας μπουφέ! Επίσης όποιος γνωρίζει ότι θα καθυστερήσει, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει ενημερώσει σχετικά την Ελένη Γεωργακοπούλου.
Υ.γ. πρόκειται να γίνει άλλη μια ανάγνωση σεναρίου, η οποία θα είναι σε στυλ ανοιχτής εκδήλωσης για άτομα εκτός της ομάδας και όχι μόνο, πιθανότατα την ερχόμενη Κυριακή.
 
2. Η ομάδα του μοντάζ θα συγκεντρωθεί την Παρασκευή 07 Ιουνίου και ώρα 18.30 στο σπίτι του Αλέξανδρου Παπαδόπουλου, η διεύθυνση είναι Παΐκου 1& Κιθαιρώνος 47, Ηλιούπολη, η είσοδος είναι στην Παΐκου 1. Η ομάδα συνεχίζει το μοντάζ του 4ου video clip κυρίως αλλά όχι μόνο. Όποιος θέλει μπορεί να συμμετέχει η πρόσκληση είναι ανοιχτή!!! Για απ’ ευθείας επικοινωνία σχετικά με τα θέματα της ομάδας του μοντάζ μπορείτε να απευθύνεστε στον υπεύθυνο της ομάδας Αλέξανδρο Παπαδόπουλο και στο τηλ. 6947 801373.
 
3. Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στα σεμινάρια Σκακιού. Τα μαθήματα γίνονται πλέον κάθε δεύτερη Πέμπτη, επόμενο προγραμματισμένο μάθημα την Πέμπτη 06/06/2013 στις 18.30,  από την Ελένη Ψαρούδα. Ο χώρος παραμένει ο ίδιος το φιλόξενο και αγαπημένο πλέον στέκι της ομάδας, "Κουμπί" Coffee Bar ( στο link που παρατίθεται δείτε πληροφορίες για το χώρο
http://www.voltes.info/index.php/tag/cafe-bar-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%AF/ ), εδώ θα συνδυάσουμε καφεδάκι και μαθήματα σκακιού. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί σας είναι ένα τετράδιο σημειώσεων.
Κόστος σεμιναρίου: θα υπάρχει ένας κουμπαράς όπου ο καθένας, σε κάθε μάθημα θα βάζει ένα συμβολικό ποσό από 0,50 ευρώ και πάνω.
Σημείωση: επειδή το σεμινάριο έχει ξεκινήσει και έχουν γίνει κάμποσα μαθήματα, όποιος θα ήθελε να συμμετέχει καλό θα ήταν να έχει τις σημειώσεις των προηγούμενων μαθημάτων, στην περίπτωση αυτή ενημερώστε μας με ένα e-mail για να σας τις στείλουμε.
 
4. το project του hobbit έχει πάρει φωτιά !! Στο επόμενο news letter τα “καυτά” νέα !!
 
5. All beginnings start from all the endings and vice-versa"...Απολαύστε το 3ο κομμάτι του puzzle...

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ομάδα μας, τα ″projects″ με τα οποία ασχολούμαστε αλλά και να μας γνωρίσετε καλύτερα, επισκεφθείτε μας και μοιράστε μας αγάπη και likes στα:
https://twitter.com/Fygokedros
http://www.youtube.com/user/Fugokentros
Αν σας άρεσε κάτι από αυτά που είδατε ή γνωρίζετε κάποιον που θα μπορούσε να ενδιαφέρεται για κάποιο από τα αναφερόμενα project ή δραστηριότητες μη διστάσετε να μας "προωθήσετε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου