Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Treasure Hunt

Η πρόταση της ομάδας μας για ένα διαφορετικό Σαββατόβραδο! Αγαπάτε τους γρίφους; Σας αρέσει η περιπέτεια; Θέλατε πάντα να συμμετέχετε σε ένα κυνήγι θησαυρού αλλά δεν σας είχε δωθεί ποτέ η ευκαιρία;

Το Σάββατο 25/5, η ομάδα "Φυγόκεντρος" διοργανώνει ένα βραδινό κυνήγι θησαυρού στο κέντρο της Αθήνας! Μια εναλλακτική πρόταση βραδινής διασκέδασης, έξω από τα συνηθισμένα!

Οι παίκτες είναι χωρισμένοι σε τρεις ομάδες, η κάθε μία από τις οποίες συμβολίζεται από ένα γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου - έτσι έχουμε την ομάδα "Τ", την ομάδα "Ο", και την ομάδα "Μ".

Η διαδικασία είναι απλή - την ημέρα και ώρα του event, η κάθε ομάδα λαμβάνει ένα puzzlebox, ένα κουτί που περιέχει κάποιους γρίφους. Ο ένας από αυτούς οδηγεί στο επόμενο κουτί, ενώ οι άλλοι δίνουν κάποιους πόντους. Η ομάδα, πριν την διεξαγωγή του event, θα πρέπει να ορίσει ένα σημείο ως "βάση" της (κάποια καφετέρια/εξωτερικό χώρο/οτιδήποτε) στο οποίο τα μέλη θα λύνουν τους γρίφους που έχουν ήδη μαζέψει, ενώ άλλα μέλη της ομάδας ψάχνουν την περιοχή για τα επόμενα κουτιά. Στο τέλος του event, περίπου δύο ώρες μετά την έναρξη, η ομάδα που έχει λύσει τους περισσότερους γρίφους στέφεται νικήτρια!

Για να συμμετέχετε, στέλνετε ένα μήνυμα στο Facebook Page "Φυγόκεντρος" και απλά μας ενημερώνετε! Παρακαλούμε ενημερώστε μας μέχρι τις 23/5 ώστε να μπορέσουμε να σας οργανώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Δεν μπορείτε να επιλέξετε σε ποιά ομάδα θα είστε, μπορείτε να επιλέξετε όμως να είστε με κάποιον φίλο σας, με χαρά θα το κανονίσουμε αρκεί να μας το πείτε εγκαίρως! Πχ, ο Γιώργος και ο Γιάννης θέλουν να είναι μαζί - δεν μπορούν να μας πουν "βάλε μας στην ομάδα Τ", μπορούν όμως να μας πουν "βάλε μας μαζί".

Συγκεκριμένο κόστος συμμετοχής δεν θα υπάρχει, πριν την διεξαγωγή του event όμως θα δεχθούμε δωρεές για την ομάδα μας - αν μπορεί ο καθένας να στηρίξει, έστω και με κάποιο μικρό ποσό, την καλλιτεχνική μας δράση, θα το εκτιμήσουμε πάρα πολύ!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε πατώντας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου