Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

news letter 01/05/013

Φίλοι της ″Φυγόκεντρου″ γεια σας!
 
Είμαστε πάλι κοντά σας με κάποιες υπενθυμίσεις για projects και δραστηριότητες, οι οποίες ″τρέχουν″, ρίξτε μια ματιά, κάποιο μπορεί να σας ενδιαφέρει.
 
1. projectGhost town”. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε , ότι η τελική πρόβα πριν τη φωτογράφηση θα γίνει στις 12/05/2013, ημέρα Κυριακή στις 11.00, στην ταράτσα της Ελένης Γεωργακοπούλου. Για όσους δεν γνωρίζουν ή ξέχασαν η διεύθυνση είναι Καλαβρύτων 27, Γουδή, εξυπηρετούν τα λεωφορεία 622 & 815 κατεβαίνετε στο τέρμα, η οδός Καλαβρύτων είναι η πρώτη παράλληλος από αυτή που κάνει τέρμα το λεωφορείο. Υπολογίστε ότι θα μας πάρει από 5 έως 8 ώρες και καλό θα ήταν να παρευρεθεί όλη η ομάδα! Όλοι θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε κάπως εκείνη την ημέρα σε αυτό το project.
Επίσης όσα παιδιά από την ομάδα ενδιαφέρονται να αγοράσουν άσπρους λευκούς επαφής, οι οποίοι θα χρησιμοποιούνται μόνο από αυτούς, θα είναι δικοί τους, και μπορούν να τους φοράνε στη φωτογράφιση να σας ενημερώσουμε ότι βρήκαμε σε πάρα πολύ καλή τιμή στο
μπορείτε να διαλέξετε από την πρώτη σελίδα μεταξύ των 1, 3, 6, 11, 27 και από τη δεύτερη σελίδα μεταξύ των 8, 11, 14, παρακαλώ πολύ ενημερώστε με ένα e-mail έως την Τετάρτη στις 10.00 το πρωί.
 
2. Η ομάδα του μοντάζ θα συγκεντρωθεί εκτάκτως αυτή την Τετάρτη 1 Μαΐου και ώρα 19.00 στο σπίτι του Αλέξανδρου Παπαδόπουλου, η διεύθυνση είναι Παΐκου 1 & Κιθαιρώνος, Ηλιούπολη, η είσοδος είναι στην Παΐκου 1. Η ομάδα του μοντάζ θα κλείσει το video από τη θεατρική μας παράσταση “ Αμέθυστος &Οπάλη “ καθώς και το video clip. Όποιος θέλει να συμμετέχει μπορεί να το κάνει, δεν απαιτείται κανενός είδους ειδική γνώση, απλά διάθεση για δημιουργία.
 
3. Και μερικά ευχάριστα νέα για την ομάδα μας, που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας. Το theatro.gr θα πάρει συνέντευξη από τη σεναριακή ομάδα μας, για το λόγο αυτό συγκεντρωνόμαστε όλη η σεναριακή ομάδα στις 21.30.
 
4. Internet group θα συναντηθεί την Τετάρτη 1 Μαΐου 2013 στις 22.30, για να κάνει τις προετοιμασίες για τα υπόλοιπα θέματα. Η Ελένη Γεωργακοπούλου έχει κάνει tag στο facebook τα άτομα που χρειάζεται και περιμένει ένα οκ από αυτούς. Υπενθυμίζουμε ότι όσοι θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα του internet είναι ευπρόσδεκτοι.
 
5. Casting καινούργιου θεατρικού “ Μαθήματα Εξουσίας ”. Επειδή πολλοί / ές από εσάς έχετε ενδιαφερθεί για το συγκεκριμένο project, μεταφέρουμε δυο λόγια από τη σκηνοθέτη, για να πάρετε μια ιδέα. Το casting θα χωριστεί σε 3 μέρη i) για αυτούς που θέλουν να διεκδικήσουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ. Εδώ μπορούν να λάβουν μέρος μέλη της ομάδας και φίλοι τους που θέλουν να γίνουν μέλη στην ομάδα μας εδώ και καιρό. ii) Μετά θα δοκιμάσω κάποια παιδιά για ρόλους που εγώ θα ήθελα να παίξουν και εκείνοι δεν έχουν πρόβλημα τι θα παίξουν και iii) τέλος οι τελευταίοι ρόλοι, τους οποίους θα μπορούσαν να αναλάβουν τα νέα άτομα που θα έρθουν στην ομάδα. Το πρώτο μέρος θα ξεκινήσει την εβδομάδα από 06/05/2013 και μετά, όπου θα γίνει μια εκτεταμένη συζήτηση για το πως θα λειτουργήσει το πρώτο casting, πιθανή ημερομηνία πρώτου ραντεβού 07/05/2013.
 
6. Πολύ όμορφα τα περάσαμε στο party  το Σάββατο!! δείτε και στο επισυναπτόμενο αρχείο - το video που έφτιαξε ο Kostas Kaparis με τις φωτογραφίες που τράβηξε από το party. Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά που κάθισαν βάρδια στην είσοδο Soula Davradou, Kostas Kaparis, χρηστος φαρουπος, Maria Vrgt, Marina Mytilinaiou, Αλέξανδρος Παπαδόπουλος καθώς και τα κορίτσια που έτρεξαν το happening Elenh Moutlia, Helen Fazer, και η Νικολέττα μας!! Επίσης ένα μπράβο στα παιδιά που ήρθαν στο party και έφεραν και φίλους τους!! Μαζευτήκαμε γύρω στα 50 άτομα … ωστόσο θεωρούμε ότι εύκολα θα μπορούσαμε να μαζέψουμε τα διπλάσια αν καλούσαμε προσωπικά φίλους ή γνωστούς μας. Οπότε για το επόμενο happening κάντε μια προσπάθεια να έρθετε εσείς ίδιοι αρχικά και κατόπιν φέρνετε και τους φίλους & γνωστούς σας! Ευχαριστούμε πολύ!
 
7. Τέλος και τα τρία video μας έχουν από 1000 pageviews... και ανεβαίνουν!!! Ας 1000ρουμε και αυτό http://www.youtube.com/watch?v=pHEQOkOYPZU
 
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ομάδα μας, τα ″projects″ με τα οποία ασχολούμαστε και γενικά να μας γνωρίσετε καλύτερα επισκεφθείτε μας:
 
http://fygokedros.blogspot.gr/2012/11/blog-post.html
https://www.facebook.com/pages/%CE%A6%CF%85%CE%B3%CF%8C%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%82-Fygokedros/193890644079906
https://twitter.com/Fygokedros
http://www.youtube.com/user/Fugokentros
 
 
Κλείνοντας, θυμηθείτε τα δέκα θέματα που προωθούμε στους δικτυακούς μας χώρους τον μήνα Απρίλιο 2013, ξαναδείτε τα στο επισυναπτόμενο αρχείο, και προωθείστε τα και σε άλλους.
 
Αν σας άρεσε κάτι από αυτά που είδατε ή γνωρίζετε κάποιον που θα μπορούσε να ενδιαφέρεται για κάποιο από τα αναφερόμενα project ή δραστηριότητες μη διστάσετε να μας "προωθήσετε".
 
Να έχετε όλοι μια πολύ όμορφη εβδομάδα και Καλό Πάσχα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου