Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ARE you READY to PLAY???


Είναι Ιούνιος και όλα είναι πιο ωραία. Μέρες που συναντάς πιο συχνά φίλους, που πηγαίνεις τα πρώτα σου μπανάκια, που πίνεις τα πρώτα παγωμένα μπυράκια , που βρίσκεις τους πιο δημιουργικούς τρόπους να απολαύσεις τη ζωή στην πόλη. Όπου και να είσαι σημασία έχει η παρέα.!
Σε μια αγαπημένη ταράτσα του φίλου μας Αλέξανδρου, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις με τους φίλους σου για να περάσεις αξέχαστα. Να ακούσεις μουσική να γελάσεις να χαλαρώσεις με ένα ποτάκι και να παίξεις αγαπημένα παλιά και νέα παιχνίδια!!  
Αυτό το Σάββατο λοιπόν θα παίξουμε θα γελάσουμε και θα περάσουμε καλά !!
 Την τιμητική του θα έχει το παιχνίδι «δεν έχω κάνει ποτέ».. με πολλά σφηνάκια αλλά θα ακολουθήσουν και άλλα πολλά όπως αναπτήρας, ψυχολόγος , ποιος χαρακτήρας είμαι, παντομίμα και άλλα πολλά ! 
Μαζί σας , μπορείτε να έχετε εξοπλισμό παραλίας , ψάθες , καρέκλες ή εξοπλισμό σαλονιού μαξιλάρια και φλοκάτες :P και φυσικά το «δηλητήριο» που προτιμάτε να καταναλώνετε !!
Όποιος έχει όρεξη να φτιάξει ή να φέρει κάτι αλμυρό δεν θα του πούμε όχι, θα το τιμήσουμε !!
Τέλος, δεν θα υπάρχει κάποια συνδρομή για την εκδήλωση αλλά να έχετε πολλά ψιλά μαζί σας (1λεπτα, 2λεπτα, 5λεπτα, 10λεπτα , 50λεπτα κτλ ) γιατί όποιος χάνει θα βάζει και κάτι στον κουμπαρά «αγάπης και προδέρμ»
Βέβαια επειδή υπάρχει κρίση , όποιος δεν μπορεί να διαθέσει , δεν πειράζει θα βγάζει και ένα ρούχο όταν χάνει.. μέχρι το τέλος της βραδιάς … θα γίνει χαμός !!!
Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά !

  • Διεύθυνση : Κιθαιρώνος 47 Ηλιούπολη


                                      

Parking : σχετικά οκ , αν δεν βρείτε γύρω γύρω πηγαίνετε στη αυλή της εκκλησίας.
  • Συγκοινωνίες : μπορείτε να βάλετε ραντεβού στο μετρό Ηλιούπολης με έναν φίλο που έχει αμάξι (10 λεπτά από εκεί με αμάξι)






  • Με τα λεωφορεία 203 & 212  στην στάση 1η Καρέα, περίπου 10 λεπτά με τα πόδια. 
  •  Από το μετρό Αγ. Δημήτριος , λεωφορείο 206 με στάση Αγία Μαρίνα περίπου 7 λεπτά με τα πόδια.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου