Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

"Φυγόκεντρος" newsletter 10/11/2013

                                                                       
Φίλοι της "Φυγόκεντρου" γεια σας! 
 
 
 1. project "Μαθήματα Εξουσίας"
 
Οι επόμενες προγραμματισμένες πρόβες για την εβδομάδα που έρχεται και αφορούν τα παιδιά που έχουν ομιλούντες ρόλους έχουν ως εξής:
 
Δευτέρα 11/11/2013, ώρα έναρξης 18:00
18:00 σκηνή 11η και 18η Panagiotis Pnevma, Μιχαέλα
19:00 σκηνή 1η Panagiotis Pnevma, Μαρίνα Μυτιληναίου
20:00 σκηνή 6η Panagiotis Pnevma, Χρήστος
 
Σάββατο 16/11/2013, ώρα έναρξης 13:00
18:00 σκηνή 19η Sandra Handra, Fae VSaint, Giorgos, Nektaria Rous, Panagiotis Pnevma, Ileana Kessopoulou, Kostas Kop.
14:00 σκηνή 20η Sandra Handra, Nektaria Rous
 
Κυριακή 17/11/2013, ώρα έναρξης 12:00
Γενική πρόβα.
 
Οι πρόβες, εκτός αν θέλει κάποιος θέλει και μπορεί να μας φιλοξενήσει στο σπίτι του, θα γίνουν στην Πανεπιστημιούπολη είσοδος από την οδό Ταξίλου 81-83, Ιλίσια ή αν ο καιρός είναι βροχερός στο Γουδή. Παρακαλούμε τη Ζωή Ντόντα να είναι παρούσα στις πρόβες όπου παίζει ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, ώστε να τον αντικαθιστά στα εκτός σκηνής καθήκοντά του. Παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε οτι θα παραστείτε στις προαναφερόμενες πρόβες.
 
 
2.Πρώτο χορευτικό θεατρικού "Μαθήματα εξουσίας"
 
Την Κυριακή 24/11/13 θα γίνει η πρώτη συνάντηση για την οργάνωση του χορευτικού με τα ζόμπι.  Η συνάντηση θα γίνει στο internet cafe στην οδό Ακαδημίας 87 στο κέντρο της Αθήνας. Θα συζητηθούν τα πάντα και θα λυθούν 
 
όλες οι απορίες. Μπορούν να πάρουν μέρος τα παιδιά που έχει συστήσει η Ελένη Γεωργακοπούλου από το θεατρικό, οποιοδήποτε μέλος της "Φυγόκεντρου" (παλιό ή καινούργιο) και φίλοι / γνωστοί μας. Η μη παρουσία σας στη συνάντηση αυτή, για όσους ενδιαφέρεστε, θα θεωρηθεί μη συμμετοχή στο χορευτικό. Αν κάποιο άτομο δεν μπορέσει να παρευρεθεί  λόγω ανωτέρας βίας θα πρέπει να το γνωρίσει έγκαιρα στην Ελένη Γεωργακοπούλου για να  υπολογίσει τη συμμετοχή σας.
 
3.εκδήλωση Νοεμβρίου 2013
Στις 30/11/2013 θα κάνουμε εκδήλωση στο internet cafe στην οδό Ακαδημίας 87 στο κέντρο της Αθήνας. Θα παίξουμε ένα Live παιχνίδι με ομάδες ερωτοαπαντήσεων. Η νικήτρια ομάδα θα έχει πολλά δωράκια !!! 
Η μοναδική οργανώτρια, για την ώρα, Ελένη Γεωργακοπούλου θα ήθελε να ξέρει ποιος ή ποια θα ήθελε να παρουσιάσει το event μαζί της, επίσης ποιοι θα ήθελαν να βοηθήσουν στην προετοιμασία του παιχνιδιού και αν κάποιος έχει τη διάθεση να φτιάξει μια αφισούλα για το event. Παρακαλώ ενημερώστε απ' ευθείας την Ελένη Γεωργακοπούλου αν ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε σε οτιδήποτε από τα παραπάνω.
Επιπλέον οργανωθείτε μεταξύ σας και φτιάξτε ομάδες των 4 ατόμων !!!!!! 
Τέλος αν κάποιος/ κάποια δεν θέλει να παίξει αλλά θέλει να βοηθήσει με την οργάνωση ας μας ενημερώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου